O femeie de 57 de ani a fost adusă din Ucraina în R. Moldova, în cadrul unei intervenții transfrontaliere SMURD, după ce a avut de suferit în urma unui accident rutier care s-a produs pe 27 iulie în regiunea Odessa.

Pacienta în stare stabilă a fost preluată din spitalul din localitatea Liubașivka. Intervenția terestră transfrontalieră a fost efectuată în după amiaza zilei de astăzi, de un echipaj de medici și paramedici SMURD cu o ambulanță de tip C1.

Pe parcursul drumului femeia a fost monitorizată constant, fiind transportată la Chișinău în siguranță. În Capitală, aceasta a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), aceasta este a opta intervenție transfrontalieră terestră SMURD realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!