La sfârșit de vară, iTicket te surprinde cu un eveniment de zile mari! The Motans susține în premieră un concert solo pe scena de la Chișinău. Fiind considerat un fenomen în industria muzicii, orice interacțiune cu publicul creează emoții intense iar show-ul de excepție este asigurat.

Cele mai cunoscute și apreciate piese, precum ”Versus”, ”August”, ”Weekend”, ”1000 RPM”, au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale, atât la radio cât și la TV.

Astfel, vino pe 24 august, începând cu ora 20:00, la Teatrul Verde, să petrecem împreună o seară de neuitat.
Vom fredona versurile inspirate de sentimente, ale celor mai îndrăgite piese, într-o atmosferă de vis, cu emoții și fiori la pătrat!

Vocea delicată a solistului te va duce într-o nouă dimensiune și te va face să trăiești din plin experiența live The Motans.

Bilete în rețeaua iTicket!
https://iticket.md/event/the-motans
Organizator: iTicket

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!