159 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Republica Moldova. Opt cazuri sunt de import – două din Turcia și câte unul din Albania, Egipt, Germania, Italia și Ucraina. Potrivit ministerului Sănătății, au fost procesate 5.774 de teste.

Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 260.183

În prezent, în instituțiile medicale din țară, sunt internate 389 persoane infectate cu noul coronavirus. 65 de oameni sunt în stare extrem de gravă, iar 21 dintre pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte patru persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de boală. Cel mai în vârstă dintre cei care și-au pierdut viața este un bărbat de 79 de ani de la Cahul. Numărul celor care au murit după ce s-au îmbolnăvit de COVID a ajuns la 6270.

127 persoane au fost vindecate, astfel,  în total, de la începutul pandemiei, 252.548 persoane s-au tratat de COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!