/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

AutoStory: Mihai Moisei – moldoveanul care livrează automobile vedetelor americane

missing
05 august 2021, ora 13:00

De-a lungul timpului am publicat pe AutoBlog.MD o sumedenie de istorii ale mașinilor mai speciale din Moldova și a oamenilor de aici de acasă, care nu își pot închipui lumea lor fără automobile. Însă de curând am zis să încercăm să ne îndreptăm atenția şi spre moldovenii aflați în afara țării, oameni pasionați de mașini care ar putea fi un exemplu pentru alții.

Următorul protagonist al unui nou reportaj AutoStory este Mihai Moisei (Mihu), un tânăr originar din Străşeni, tată a doi copii frumoşi, care a ales să plece peste ocean cu familia sa după ce a făcut o facultate la UTM. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram