/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Christian Eriksen, fotbalistul care a avut stop cardiac la EURO 2020, a revenit la Inter Milano. Când ar putea reveni pe gazon

missing
05 august 2021, ora 12:52

Internaționalul danez, Christian Eriksen, mijlocașul echipei de fotbal Inter Milano, a revenit marți în capitala Italiei. Acest lucru se întâmplă la două luni distanță de la stopul cardiac suferit în timpul unui meci din cadrul Campionatului European 2020, informează DigiSport.

Eriksen s-a întâlnit cu oficialii clubului, colegi, dar și cu noul antrenor al echipei, Simone Inzaghi. Oficialii italieni au spus că fotbalistul va urma programul de recuperare recomandat de medicii danezi din Copenhaga. Inter a mai adăugat că echipa medicală din Italia va fi informată în permanență despre evoluția stării de sănătate a mijlocașului, scrie SkySports.

Inter Milano, așteaptă vești bune în privința lui Eriksen. Totuși, din ultimele informații, se așteaptă ca recuperarea să dureze cel puțini șase luni de zile, doar după acest timp este posibilă revenirea fotbalistului pe gazon. În cel mai bun caz, Eriksen ar urma să joace din nou fotbal în februarie 2022.

Legislația Italiei prevede reguli stricte în ceea ce privește condiția de sănătate a sportivilor. Scenariul de coșmar pentru Eriksen ar fi ca acesta să primească interdicția de a mai evolua în Seria A.

Amintim că, fotbalistul naționalei Danemarcei a suferit un stop cardiac într-un meci din cadrul Campionatului European. Eriksen a fost resuscitat direct pe gazon, iar ulterior a fost transportat la spital, unde a fost operat. Tânărul sportiv a fost externat șase zile mai târziu, după ce medicii i-au implantat un defibrilator cardiac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram