/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cinci vaci, casă, cafea pe viață și mulți bani - recompensa care va fi primită de sportivele din Indonezia pentru aurul olimpic

missing
05 august 2021, ora 15:06

Apriyani Rahayu şi Greysia Polii vor fi primite ca două eroine în Indonezia, după ce au cucerit medalii de aur în proba de dublu feminin la badminton, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează DigiSport.

Cinci vaci, teren de casă, 150.000 de euro, un apartament şi cafea toată viaţa – asta vor primi sportivele din Indonezia pentru aurul olimpic.

Una dintre sportive, Apriyani va deveni proprietara unei suprafeţe de teren şi a cinci vaci, oferite de autorităţile districtului Konawe, de pe Insula Sulawesi, de unde este sportiva.

De asemenea, Apriyani şi colega sa, Greysia, vor împărţi un premiu financiar de cinci milioane de rupii indoneziene (aproape 300.000 de euro) şi fiecare dintre ele va primi un apartament de la un dezvoltator imobiliar.

De asemenea, o firmă de telefonie mobilă le va acorda abonamente pe viață, iar proprietarii unei cafenele din Capitala Jakarta, le va acorda cafea pentru toată viața.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram