Un bărbat din Capitală a fost prins de oamenii legii cu 23 de pachete cu substanțe narcotice. Individul, în  vârstă de 34 de ani, a fost reținut pe strada Melestiu, după ce oamenii legii au observat că avea un comportament ciudat.

Atunci când i-a observat pe polițiști, bărbatul a încercat să îi evite, schimbând direcția de deplasare. El a recunoscut că are droguri, atunci când oamenii legii l-au întrebat dacă deține obiecte sau substanțe interzise.

Suspectul a fost escortat la Inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta a predat 23 de pachete de tip zip-lock ambalate artizanal cu bandă adezivă și un pachețel din polietilenă transparent, în care se observa o substanță solidă de culoare albă sub formă de praf și cristale.

Toate probele au fost ridicate și vor fi transmise pentru efectuarea expertizei.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal. În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, suspectul ar fi obținut un profit de circa 15 000 de lei.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!