Un videoclip senzațional, care surprinde momentul în care un motan alungă un urs într-o pădure, a devenit viral. Totul s-a întâmplat în Rusia, în timpul unei petreceri organizate de un grup de pescari, informează Digi24.

După o zi petrecută pe râul Angara, regiunea Irkutsk, un grup de pescari a fost surprins de apariția unui urs brun extrem de aproape de tabăra lor. În momentul în care animalul s-a apropiat la câțiva metri de pescari, a intervenit motanul unuia dintre ei.

Clipul video a fost filmat de unul dintre pescari. În imagini se observă poziția de „luptă”, pe care motanul Vasily a luat-o. Felina a rămas fermă pe poziții, chiar și atunci când ursul s-a ridicat pe picioarele din spate, asta deși pescarii au încercat să îl determine să se retragă. După ceva timp, ursul a părăsit tabăra.

Unul dintre pescari a exclamat: „Bravo! Ești de prima pagină! Cea mai mare bucată de carne este a ta!”

Clipul a fost postat de o persoană, care a explicat că pescarii au rămas pe loc când a apărut ursul pentru că era cel mai înțelept lucru pe care puteau să-l facă. Dacă ar fi fugit, cel mai probabil ursul i-ar fi atacat, a mai menționat autorul imaginilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!