/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Momentul incredibil în care un motan a reușit să alunge în pădure un urs care s-a apropiat de tabăra unor pescari din Rusia

missing
05 august 2021, ora 11:03

Un videoclip senzațional, care surprinde momentul în care un motan alungă un urs într-o pădure, a devenit viral. Totul s-a întâmplat în Rusia, în timpul unei petreceri organizate de un grup de pescari, informează Digi24.

După o zi petrecută pe râul Angara, regiunea Irkutsk, un grup de pescari a fost surprins de apariția unui urs brun extrem de aproape de tabăra lor. În momentul în care animalul s-a apropiat la câțiva metri de pescari, a intervenit motanul unuia dintre ei.

Clipul video a fost filmat de unul dintre pescari. În imagini se observă poziția de „luptă”, pe care motanul Vasily a luat-o. Felina a rămas fermă pe poziții, chiar și atunci când ursul s-a ridicat pe picioarele din spate, asta deși pescarii au încercat să îl determine să se retragă. După ceva timp, ursul a părăsit tabăra.

Unul dintre pescari a exclamat: „Bravo! Ești de prima pagină! Cea mai mare bucată de carne este a ta!”

Clipul a fost postat de o persoană, care a explicat că pescarii au rămas pe loc când a apărut ursul pentru că era cel mai înțelept lucru pe care puteau să-l facă. Dacă ar fi fugit, cel mai probabil ursul i-ar fi atacat, a mai menționat autorul imaginilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram