Berbecii vor avea parte de o zi destul de grea, săgetătorii se consideră răniți și nedreptățiți, iar vărsătorii ar putea avea mai multe neplăceri asociate cu munca. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 7 august. 

Horoscop Berbec – 7 august 2021: Ai în față o zi destul de grea și ca să te poți proteja de alte complicații ai la îndemână doar varianta de a avea mai multă răbdare cu cei dragi și nu numai.

Horoscop Taur – 7 august 2021: E greu să faci față momentelor supărătoare de astăzi, pentru că toate par să te atingă în punctele cele mai sensibile. Cu un efort de voință, unul real, vei reuși, totuși, dacă chiar îți dorești să rămâi calm și eficient.

Horoscop Gemeni – 7 august 2021: Unele discuții, cum ar fi cele despre bani și alte resurse, pot deveni conflicte pe care nu vei mai reuși să le gestionezi așa cum ai avut impresia, la început.

Horoscop Rac – 7 august 2021: Există riscul să percepi exagerat anumite replici, gesturi sau chiar decizii ale unor parteneri, mai ales ale celui de cuplu. Este important să fii atent la acest aspect și să te protejezi.

Horoscop Leu – 7 august 2021: Tonusul, nici cel fizic și nici cel psihic, nu mai e la fel ca în ultimele zile și din acest motiv ai putea să reacționezi neadecvat în situații care nu merită atâta osteneală.

Horoscop Fecioară – 7 august 2021: Este posibil să aluneci spre stări ceva mai întunecate și să fii tentat și de concluzii asemănătoare. Este un moment ceva mai dificil, dar nu e cazul să îl consideri mai mult decât ceea ce este, un mic hop.

Horoscop Balanță – 7 august 2021: Poți ajunge la concluzia că cei din familie nu doresc să-ți ofere ajutorul pentru rezolvarea unor probleme comune. Poate că ai dreptate, dar supărarea ta nu va rezolva nimic, dimpotrivă.

Horoscop Scorpion – 7 august 2021: Chiar dacă nu-ți stă în fire, astăzi vei lua în considerare, poate prea mult, anumite replici ale apropiaților și asta te-ar putea face să suferi, mai mult decât ar fi cazul.

Horoscop Săgetător – 7 august 2021: Te consideri rănit, nedreptățit de comportamentele unor persoane întâlnite recent. Poate că ai anumite motive să crezi asta, dar toate pot fi doar impresii de moment.

Horoscop Capricorn – 7 august 2021: Umbrele pe care le accentuează această zi s-ar putea transforma în nori negri care să îți afecteze relațiile cu apropiații. De tine depinde, dacă acest lucru se va întâmpla sau nu.

Horoscop Vărsător – 7 august 2021: Sunt posibile mai multe neplăceri asociate cu munca sau cu starea de sănătate, care să te facă să devii ursuz și să pună piedici serioase în calea bunei înțelegeri cu cei dragi.

Horoscop Pești – 7 august 2021: Bine ar fi să-ți găsești ceva frumos și constructiv de făcut, ca să poți menține o oarecare distanță față de sursele de stres care nu vor face decât să te consume inutil.

Sursa: Libertatea.ro.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!