Berbecii vor avea parte de o zi interesantă în care se conturează o soluție pentru o problemă mai veche. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop Berbec – 9 august 2021: Este o zi interesantă în care se conturează o soluție pentru o problemă mai veche, pe care o credeai de nerezolvat. Deocamdată, ai acces la idei bune și informații utile.

Horoscop Taur – 9 august 2021: Un atu pe care-l deții de mult timp se poate dovedi a fi un dezavantaj din cauza schimbărilor care au intervenit între timp. Acest lucru este valabil pentru carieră, dar și pentru situația din familie.

Horoscop Gemeni – 9 august 2021: S-ar putea să te trezești încurajat, de întregul context, să dai curs unor invitații pe care nu ai vrut să le onorezi mult timp. Are legătură cu unii dintre membrii familiei sau cu prietenii de care te-ai îndepărtat.

Horoscop Rac – 9 august 2021: Astăzi vei avea ocazia să dovedești că ai învățat ceva din problemele cu care te-ai confruntat pe plan profesional, în relația cu superiorii și cu colegii mai experimentați.

Horoscop Leu – 9 august 2021: Chiar dacă întregul context este complicat, vei reuși să extragi ceva bun din asta, cu condiția să nu te lași condus de orgoliu și, în special, de concluziile la care te împinge acesta.

Horoscop Fecioară – 9 august 2021: Vrei multe și, în ciuda prudenței care te caracterizează, le vrei pe toate acum, în problema progresului în carieră. Poate să iasă ceva bun din asta, cu condiția să te poți adapta, din mers, la ceea ce apare.

Horoscop Balanță – 9 august 2021: Din păcate, nu poți controla prea multe situații pe care le poți anticipa acum, dar poate ar fi bine să ai răbdare, să vezi dacă va fi totul așa cum crezi acum.

Horoscop Scorpion – 9 august 2021: Este important, pentru tine, să ții cont de ceea ce ai reușit să înveți, din experiențele directe, în ultima perioadă, la locul de muncă sau în privința stării tale de sănătate.

Horoscop Săgetător – 9 august 2021: Ești prins între dorința de a proteja ceea ce ai construit deja, împreună cu partenerul de cuplu și nevoia de a te ocupa de propriul progres, în special cel profesional.

Horoscop Capricorn – 9 august 2021: S-ar putea să-ți pui piedici singur din cauza unor planuri pe care nu vrei să le schimbi, deși situația nu mai e aceeași. Poate că rezultatele vor fi mai bune decât ai anticipat.

Horoscop Vărsător – 9 august 2021: E o capcană, destul de periculoasă, impresia ta că trebuie să faci concesii față de unii apropiați, ca să obții de la ei anumite lucruri. Le poți obține și printr-o abordare directă, sinceră.

Horoscop Pești – 9 august 2021: Relațiile importante îți impun anumite limitări pe care va trebui să le accepți pentru că același lucru e valabil și pentru partenerii tăi, de orice fel, în special cel de cuplu.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!