/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un slogan cu istorie: Audi sărbătorește 50 de ani de ”Vorsprung durch Technik”

missing
09 august 2021, ora 09:42

Sloganul Audi “Vorsprung durch Technik” (Progres prin tehnologie) a ajuns anul acesta la aniversarea a 50 de ani de existență! Dar chiar și la jumătate de secol de la conceperea sa nu și-a pierdut deloc din valoare și este acum renumit în întreaga lume. Și an de an, îi este adăugat câte un nou fragment de istorie plină de semnificație.

Cu ocazia aniversării din acest an, compania face retrospectiva nenumăratelor sale inovații implementate în ultimele cinci decenii, ce demonstrează de ce anume “Vorsprung durch Technik” nu este doar un simplu slogan pentru Audi, ci este expresia orientării de viitor a companiei. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram