Racii ar trebui să stea departe de orice exagerare, iar Vărsătorii au nevoie de sprijinul celor apropiați. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în ziua de marți, 11 august. 

Horoscop Berbec – 10 august 2021: Chiar dacă simți nevoia de a te retrage din orice situație pe care nu o poți controla, ar fi bine să cântărești mai bine lucrurile și să vezi, dacă nu cumva, nu e o decizie prea bună.

Horoscop Taur – 10 august 2021: Cele mai importante probleme se conturează la serviciu sau în privința stării de sănătate. Cea mai bună abordare ar fi să cercetezi toate variantele cu atenție și să stabilești ce este credibil și ce nu.

Horoscop Gemeni – 10 august 2021: Sunt probleme în familie, sunt și în anturaj, semn că i-ai neglijat pe apropiați și că nu e cazul să continui în același fel. E nevoie de o minte limpede, cel puțin, pentru a gestiona aceste chestiuni fragile.

Horoscop Rac – 10 august 2021: Excesul de prudență este la fel de dăunător ca și curajul excesiv, așa că ar trebui să stai departe de orice exagerare de orice fel, mai ales în domeniul relațiilor cu apropiații.

Horoscop Leu – 10 august 2021: Chiar dacă nu-ți stă în fire, ar fi bine să evaluezi corect anumite temeri, cele care te îndeamnă să fii mai rezervat în chestiunile financiare, de exemplu. Cheltuielile excesive au și ele prețul lor.

Horoscop Fecioară – 10 august 2021: Simți că nu mai ai timp și poate nici chef să o lungești cu problemele legate de progresul tău pe plan profesional. Așa este, dar problemele atât de importante nu se pot rezolva peste noapte.

Horoscop Balanță – 10 august 2021: Intuiția îți spune că nu poți controla totul și nici nu e cazul să încerci, mai ales în problemele legate de cei dragi, acolo unde sentimentele sunt cele mai importante.

Horoscop Scorpion – 10 august 2021: Ai motive să te îndoiești de unii dintre prieteni, dar poate că nu sunt suficiente cât să pui la îndoială relația cu aceștia, în întregime. Oricum nu e momentul pentru astfel de concluzii, acum.

Horoscop Săgetător – 10 august 2021: Oricât de dezamăgit te-ai simți astăzi, mai ales în chestiunile nelămurite din familie, ar fi bine să păstrezi o rezervă, să lași loc pentru evoluții care te pot surprinde.

Horoscop Capricorn – 10 august 2021: Ai putea ajunge foarte ușor la concluzia că cei din imediata apropiere nu te cunosc prea bine și nici nu dau semne că ar dori acest lucru. Dar s-ar putea să fie doar o impresie, greșită.

Horoscop Vărsător – 10 august 2021: Ai nevoie de sprijinul celor apropiați, ca să poți pune în aplicare anumite planuri, dar știi deja că acele planuri îi pot supăra ba pe unii, ba pe alții.

Horoscop Pești – 10 august 2021: Ai tendința de a te îndoi de propria judecată, de profunzimea unor sentimente și de soliditatea unor relații. Nu e nici momentul, nici cazul să te preocupi de aceste subiecte.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!