/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/HOROSCOP/ Racii ar trebui să fie atenți la cheltuieli, iar Balanțele au nevoie de echilibru

missing
11 august 2021, ora 08:51

Racii ar trebui să fie atenți la cheltuieli, iar Balanțele au nevoie de echilibru. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Berbec – 11 august 2021: Tendința ta, pe care o consideri firească, de a impune celor dragi ceea ce crezi și ce gândești ar putea crea probleme mai mari decât de obicei și de aceea ar trebui să o temperezi.

Horoscop Taur – 11 august 2021: Discuțiile aprinse cu cei din familie pot degenera foarte ușor în conflicte, la fel de aprinse sau și mai și. Ar trebui să cauți soluții și nu vinovați pentru problemele care te supără acum.

Horoscop Gemeni – 11 august 2021: Ar fi bine să îți programezi pentru o altă zi orice demers important, cum ar fi discuțiile cu persoanele importante, de la care speri să obții sprijin pentru un proiect.

Horoscop Rac – 11 august 2021: Este bine să fii atent la cheltuieli, și la cele pe care le faci astăzi, și la cele pe care le gândești acum. Există o doză mare de exagerare în chestiunile financiare, care îți poate face gaură în buget.

Horoscop Leu – 11 august 2021: Există riscul unui conflict acut cu unul dintre parteneri, cel mai probabil cel de cuplu. Vorbele pot provoca supărări care vor trece greu și cu eforturi importante din partea ta.

Horoscop Fecioară – 11 august 2021: Se pot accentua anumite probleme la serviciu sau în sfera sănătății tale. Ar fi bine să eviți totuși concluziile categorice acum, când ai nevoie de calm și de bunăvoință.

Horoscop Balanță – 11 august 2021: Este important să dai dovadă de echilibru în tot ce faci, chiar și în cele mai mici lucruri, în special față de apropiați. Să spui tot ce îți trece prin cap este o alegere greșită.

Horoscop Scorpion – 11 august 2021: Ai putea percepe situațiile problematice ca fiind rezultatul unui atac la adresa autorității tale, venit din partea unor persoane apropiate care nici nu te cunosc și nici nu se obosesc să o facă.

Horoscop Săgetător – 11 august 2021: Ești tentat să ajungi la concluzii amare în privința viitorului și a planurilor la care muncești de mai mult timp. Este doar un moment, ce e drept, puțin mai întunecat, dar va trece.

Horoscop Capricorn – 11 august 2021: Îți vezi autoritatea contestată de cei apropiați, în probleme legate de administrarea unor bunuri comune. Chiar dacă nu-ți convine, ai putea să-i asculți, totuși, cu atenția cuvenită.

Horoscop Vărsător – 11 august 2021: Pot să iasă la lumină unele dintre cele mai acute probleme dintr-o relație de parteneriat, chiar dacă le credeai clarificate. Nu e nici momentul, nici cazul să insiști pe astfel de discuții acum.

Horoscop Pești – 11 august 2021: Unele dintre problemele asociate cu munca se încheie astăzi, fie pentru că întregul context s-a schimbat, fie pentru că începi altceva sau ai ales deja o altă abordare.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram