/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Premieră mondială: Noul Audi skysphere concept – viitorul este larg deschis

missing
11 august 2021, ora 08:59

Audi a dezvăluit în seara zilei de ieri primul membru al unei noi familii de vehicule conceptuale – un roadster spectaculos. Conceptul Audi skysphere este numele decapotabilei electrice cu două uși, ale cărei linii conduc direct la designul Audi de mâine.

Cu aceasta, marca își ilustrează viziunea pentru segmentul de lux progresiv al viitorului, în care interiorul devine un spațiu interactiv și vehiculul o platformă pentru experiențe captivante. Acest lucru este posibil datorită conducerii autonome, a unei reproiectări revoluționare a interiorului și a unui ecosistem digital perfect.

Citeşte continuarea şi admiră modelul în toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram