Două posturi noi de televiziune ar putea fi lansate în curând în Republica Moldova. Consiliul Audiovizualului (CA) le-a acordat licență de emisie, pe un termen de nouă ani, canalelor GN TV și Legal TV ale companiei SFC Media. GN TV ar urma să difuzeze preponderent emisiuni de divertisment, iar Legal TV – despre justiție și domeniul dreptului, scrie media – azi.md. 

Întreprinderea care s-a ales cu două posturi noi de televiziune în aceeași zi  a fost fondată în ianuarie 2021 de către Dan Pascari, care figurează în acte și în calitate de administrator.

În cadrul ședinței CA din 11 august, Dan Pascari a precizat că GN TV va realiza produs autohton în proporție de 28% și că, în afara emisiunilor de divertisment, va difuza și știri din domeniul socio-economic și mai puțin politic.

Dan Pascari a spus că televiziunea a negociat deja cu persoanele care se ocupă de crearea conținutului umoristic despre eventuale angajări. Potrivit lui, unele programe audiovizuale vor fi procurate de la partenerii din Statele Unite ale Americii, inclusiv pentru Legal TV.

„Populația ar putea afla cât mai multe informații despre drepturile sale, despre multe situații din viață, cazuri de judecată familiale, pecuniare, de orice gen legat de jurisprudență”, a descris Dan Pascari conținutul preconizat al Legal TV.

Reprezentantul televiziunilor a anunțat că este gata să se lanseze pe piață într-o lună. Astfel, cu majoritate de voturi, membrii CA au acordat licența de emisie pentru ambele televiziuni.Un

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!