/VIDEO/ Usatîi a spus că după finalizarea concediului va ieși la raport în fața bălțenilor și-și va anunța demisia din funcția de primar

11 august 2021, ora 16:15

Liderul Partidului Nostru a reconfirmat că-și va da demisia din funcția de primar al orașului Bălți. Astăzi, într-un live pe Facebook, Renato Usatîi a spus că va ieși la raport în fața bălțenilor și va relata despre munca făcută pe perioada cât a fost edil. 

„În prezent sunt în concediu, iar după concediu am spus că o să ies să discut cu bălțenii și să-mi dau demisia. Eu voi ieși la raport în fața oamenilor cu privire la lucrul pe care l-am efectuat. Sunt oameni care mă susțin și m-au susținut, dar astăzi avem ceea ce avem”, a spus Renato Usatîi.

Amintim că politicianul a anunțat că își va da demisia din funcția de primar,  a doua zi de la desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, în cadrul cărora Blocul „Renato Usatîi” nu a acumulat numărul necesar de voturi pentru a accede în Parlament. Blocul a pierdut și la Bălți în fața socialiștilor.

„Prieteni, eu niciodată nu m-am băgat la oameni pe gât. Eu tot timpul am spus că o să fiu acolo unde mă vor oamenii. După ceea ce s-a întâmplat, trebuie să recunoaștem că majoritatea cetățenilor vor altceva”, a declarat Renato Usatîi.

Amintim că acesta a precizat că nimeni din echipa sa nu va candida la alegerile pentru funcția de primar de Bălți și a îndemnat alte partide politice să se pregătească pentru alegeri locale anticipate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram