/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/HOROSCOP/ Gemenii își pot îmbunătăți relațiile cu cei din familie, iar Scorpionii încep să-și dinamizeze viața socială

12 august 2021, ora 08:58

Gemenii își pot îmbunătăți relațiile cu cei din familie, iar Scorpionii încep să-și dinamizeze viața socială. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Berbec – 12 august 2021: Astăzi debutează o perioadă mai bună pentru descoperirea unor soluții corecte pentru problemele de sănătate sau pentru a remedia unele probleme la locul de muncă.

Horoscop Taur – 12 august 2021: Vin zile ceva mai limpezi, în care comunicarea va fi ceva mai calmă și mai firească. Relațiile cu cei dragi sunt sub presiune, din mai multe motive și de aceea ar fi bine să le protejezi.

Horoscop Gemeni – 12 august 2021: Relațiile cu cei din familie pot reveni la o normalitate relativă, cel puțin la nivelul comunicării. Problemele existente vor trebui lămurite prin dialog și implicare reală.

Horoscop Rac – 12 august 2021: Astăzi debutează o perioadă, destul de scurtă, în care demersurile tale, cele de importanță mai mică, vor aduce unele rezultate pentru că vei găsi ceva mai multă înțelegere la cei din anturaj.

Horoscop Leu – 12 august 2021: A venit și momentul pentru ceva mai multă hărnicie, organizare, calcule inteligente legate de cheltuieli și economii. Îți vor prinde foarte bine aceste preocupări.

Horoscop Fecioară – 12 august 2021: Ești în formă, iar mintea îți merge mai bine, semn că a venit momentul să îndrepți, atât cât se poate, ceea ce ai stricat în perioada anterioară.

Horoscop Balanță – 12 august 2021: Pot să apară informații de mare valoare care te vor ajuta să rezolvi mai ușor anumite probleme de sănătate sau de muncă. Astăzi este doar începutul acestui proces benefic, așa că ai motive de bucurie.

Horoscop Scorpion – 12 august 2021: Începe să se dinamizeze viața ta socială prin invitații, propuneri, provocări care vin de la prieteni sau de la rude. Bine ar fi să păstrezi măsura în tot ce faci, mai ales în vorbe și gesturi.

Horoscop Săgetător – 12 august 2021: Ți-a venit rândul să fii în centrul atenției unui grup mai mare sau mai mic. Ți se cere sfatul, ți se ascultă părerile, îți sunt respectate recomandările. Înseamnă că trebuie să fii cât poți tu de responsabil.

Horoscop Capricorn – 12 august 2021: Acum ai de partea ta oameni cu mintea mai rapidă, capabili să proceseze rapid multe informații. Cu ajutorul lor ai putea depăși anumite obstacole aflate în calea planurilor tale.

Horoscop Vărsător – 12 august 2021: Se poate spune că îți vine mintea la cap și că vei accepta, în sfârșit, să te ocupi de treburile restante, în special cele legate de administrarea sau împărțirea unor bunuri.

Horoscop Pești – 12 august 2021: Astăzi debutează o perioadă ceva mai bună pentru evoluția armonioasă a parteneriatelor de orice fel. Relația de cuplu își va arăta adevărata valoare.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram