/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ 30 de zile de arest. Încă șase persoane au fost reținute într-un dosar de circulație ilegală a drogurilor pornit în aprilie

missing
12 august 2021, ora 09:58

Încă șase persoane au fost reținute într-o cauză penală pornită în luna aprilie, când polițiștii au efectuat zeci de percheziții și au ridicat peste un milion de lei, de la zece bănuiți reținuți într-un dosar de trafic de droguri.

Cei șase suspecți au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, ei riscă de la șapte la 20 de ani de închisoare.

În perioada lunilor aprilie – iulie, suspecții cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani ar fi procurat și păstrat droguri (marijuana) în proporții deosebit de mari, pe care le realizau pe teritoriul municipiului Bălți și raionul Orhei.

Amintim că la sfârșitul lunii iulie, oamenii legii au efectuat percheziții în imobilele, automobilele, încăperile și depozitele celor zece figuranți.

În urma descinderilor, polițiștii au depistat și ridicat cânepă de tip hidropon, cântare electrice, plante de cânepă din două sere, sămânță de cânepă, marijuana fărâmițată, hașiș, telefoane mobile, un pistol cu gaz, materiale pentru ambalarea drogurilor, bani, care ar fi obținuți pe cale ilicită.

Polițiștii întreprind toate măsurile pentru a stabili și alte persoane care au participat ori au favorizat comiterea infracțiunilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram