Cleopatra Stratan și logodnicul acesteia Edward Sanda își vor oficia relația peste două zile, sâmbătă pe 14 august. Anunțul a fost făcut de tânăra interpretă odată cu lansarea unei piese realizată de cei doi – „Cel puțin o veșnicie”.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august!”, a scris Cleopatra pe pagina sa de Facebook.

Deși melodia a fost lansată acum câteva minute în urmă, numărul de vizualizări și comentarii, nu a încetat să se schimbe. În melodie cei doi se privesc pasional, iar la final Edward o cere în căsătorie pe Cleopatra, iar mai apoi, cei doi apar în postură de mire și mireasă.

Cleopatra și Edwarda s-au logodit anul trecut de ziua Cleopatrei și s-au mutat de curând împreună. Mai nou, cei doi sunt în toiul pregătirilor de nuntă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!