/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ În doar două zile, Cleopatra Stratan va îmbrăca rochia de mireasă. Piesa lansată alături de Edward Sanda, înainte de marele eveniment

12 august 2021, ora 12:06

Cleopatra Stratan și logodnicul acesteia Edward Sanda își vor oficia relația peste două zile, sâmbătă pe 14 august. Anunțul a fost făcut de tânăra interpretă odată cu lansarea unei piese realizată de cei doi – „Cel puțin o veșnicie”.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august!”, a scris Cleopatra pe pagina sa de Facebook.

Deși melodia a fost lansată acum câteva minute în urmă, numărul de vizualizări și comentarii, nu a încetat să se schimbe. În melodie cei doi se privesc pasional, iar la final Edward o cere în căsătorie pe Cleopatra, iar mai apoi, cei doi apar în postură de mire și mireasă.

Cleopatra și Edwarda s-au logodit anul trecut de ziua Cleopatrei și s-au mutat de curând împreună. Mai nou, cei doi sunt în toiul pregătirilor de nuntă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram