/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/HOROSCOP/ Taurii ar fi bine să își tempereze singuri pornirile războinice, mai ales în cuplu

15 august 2021, ora 08:56

Gemenilor posibil la va vi greu să se relaxeze, fecioarele au impresia că sunt blocate într-o situație fără ieșire, săgetătorii cercetează în van subiecte pe care nu le pot pătrunde. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 15 august. 

Horoscop Berbec – 15 august 2021: Poate ar trebui să lași pe altădată motivele de dispută, mai ales în discuțiile cu asociații, membrii familiei sau alte persoane de care depinde îndplinirea unor dorințe de-ale tale.

Horoscop Taur – 15 august 2021: Ar fi bine să îți temperezi singur pornirile războinice, mai ales în cuplu. Orice reușită obținută sub presiune se va întoarce împotriva ta și atunci vei înțelege, probabil, de ce ar fi trebuit să apelezi la alte metode.

Horoscop Gemeni – 15 august 2021: Este posibil să-ți fie greu să te relaxezi, în special din cauza unor probleme asociate cu serviciul. Dar știi și tu, inclusiv din experiență, că nu-ți sunt de folos frământările acestea, fără sfârșit.

Horoscop Rac – 15 august 2021: Sunt posibile unele complicații în interacțiunile cu cei dragi, dar vei avea și motive de bucurie, care să le anuleze pe celelalte și să-ți poți colora ziua în tonuri mai luminoase.

Horoscop Leu – 15 august 2021: Chiar dacă e adevărat că există piedici în calea îndeplinirii unei dorințe la care ții foarte mult, la fel de adevărat poate fi și faptul că poți obține ceea ce dorești și pe alte căi, la fel de corecte.

Horoscop Fecioară – 15 august 2021: Ai impresia că ești blocat într-o situație fără ieșire, mai ales pe plan profesional. Poate fi doar o impresie de moment sau una provocată de alte experiențe, similare, dar nu identice.

Horoscop Balanță – 15 august 2021: Îți pui întrebări grele, legate de administrarea unor bunuri sau a unor sume de bani. Chiar dacă te simți presat să iei o decizie acum, ar trebui să-ți asculți intuiția.

Horoscop Scorpion – 15 august 2021: Ai putea ajunge la concluzia că ai parte de o zi grea, în care toți cei din jur par preocupați doar de propriile probleme. Poate că așa este, dar asta nu are legătură cu tine.

Horoscop Săgetător – 15 august 2021: Cercetezi, în van, subiecte pe care nu le poți pătrunde prea mult pentru că îți lipsesc informații esențiale. Să te lași în voia sorții nu este o opțiune viabilă, dar nici ideea unor decizii radicale nu e bună.

Horoscop Capricorn – 15 august 2021: Poate ar trebui să-ți domolești puțin pornirile războinice, ca să poți auzi ce au de spus cei din familie. Prietenii au intenții bune, dar asta nu înseamnă că sfaturile lor sunt ireproșabile.

Horoscop Vărsător – 15 august 2021: Chiar dacă vei ajunge la concluzii negative despre felul în care ești privit sau tratat de cei din jur, este bine să le verifici, mai întâi, să le treci prin filtrul rațiunii.

Horoscop Pești – 15 august 2021: Ești tentat să-ți colorezi singur viitorul în tonuri sumbre, ca să eviți eventualele dezamăgiri. Poate că ți se pare că așa e mai prudent, dar poate ar fi mai bine să îți păstrezi toate opțiunile deschise.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram