/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/HOROSCOP/ Pentru raci e o zi mai complicată, iar vărsătorilor li se deschide o ușă pentru a restabili unele relații cu unii dintre prieteni

missing
17 august 2021, ora 09:02

Pentru raci e o zi mai complicată, iar vărsătorilor li se deschide o ușă pentru a restabili unele relații cu unii dintre prieteni. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 17 august.

Horoscop Berbec – 17 august 2021: S-ar putea să conteze mai mult ceea ce ți-ai dorit și ce ai planificat decât realitatea și un astfel de moment ar trebui să te pună pe gânduri foarte serios.

Horoscop Taur – 17 august 2021: Ar fi bine să faci eforturi ca să-ți păstrezi buna dispoziție și să fii tu sursa unor schimbări benefice în propria existență. Relațiile de la locul de muncă se pot îmbunătăți simțitor, fără eforturi speciale.

Horoscop Gemeni – 17 august 2021: Contează mult orice efort pe care vei accepta să-l faci pentru a le oferi momente frumoase celor dragi. Nu numai că vei fi apreciat, dar vei și culege roade frumoase.

Horoscop Rac – 17 august 2021: Este o zi ceva mai complicată, dar problemele care pot să apară nu depășesc nivelul tău de toleranță obișnuit și nici nu-ți vor solicita prea mult răbdarea ori toleranța.

Horoscop Leu – 17 august 2021: Beneficiezi de sprijin autentic din partea unor apropiați, așa că te poți ocupa de problemele delicate, pe care nu ai putut să le abordezi în ultima perioadă, cu condiția să fii amabil și diplomat în orice situație.

Horoscop Fecioară – 17 august 2021: Este important să înțelegi valoarea bunelor relații cu apropiații și locul acestora în ierarhia valorilor personale. Chestiunile bănești nu pot fi mai importante decât cele legate de relații.

Horoscop Balanță – 17 august 2021: Te simți bine în propria piele și asta contează foarte mult, în tot ce faci. A venit momentul să reorganizezi anumite domenii din viața ta, de exemplu relațiile cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop Scorpion – 17 august 2021: Dacă tot ai parte de sprijin din partea unor persoane pe care le cunoști mai puțin sau deloc, ar fi bine să faci și tu același lucru, cum poți și cu cine poți.

Horoscop Săgetător – 17 august 2021: Pot să apară vești bune de la prieteni, rude sau alți apropiați. Pot fi invitații la evenimente fericite, propuneri interesante sau întâlniri care te vor încânta.

Horoscop Capricorn – 17 august 2021: Acum știi că situația, în ansamblu, este în avantajul tău și îți este mai ușor să faci efortul de a ține sub control anumite porniri care nu fac bine relațiilor cu cei care te interesează.

Horoscop Vărsător – 17 august 2021: Ți se deschide o ușă pentru a restabili anumite relații cu unii dintre prieteni sau cu rudele de care te-ai îndepărtat. Poți intra sau nu, de tine depinde.

Horoscop Pești – 17 august 2021: Șansa e de partea ta, dar nu vine pur și simplu. E nevoie de un efort de căutare a oportunităților, de clarificare a nevoilor și apoi de găsire a celor mai bune căi pentru a le îndeplini.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram