/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Reţeaua Orange #1 în Moldova. Orange oferă clienţilor săi experienţe de comunicare incomparabile

17 august 2021, ora 10:09

Orange Moldova a reconfirmat statutul de operator TELCO care deţine reţeaua mobilă #1 cu cele mai calitative servicii voce şi data din ţară. Reţeaua Orange deserveşte peste 2 milioane 600 de mii de clienţi şi oferă servicii voce şi Internet mobil, televiziune şi Internet fix, conexiune 100% Fibră, cu super viteză de până la 1Gbps.

Rețeaua Orange Moldova a fost certificată pentru al optulea an consecutiv drept cea mai de calitate reţea mobilă, atât în servicii voce, cât şi data. 

Această certificare a fost oferită după ce, în lunile mai și iunie 2021, experții de la compania europeană Systemics-Pab au efectuat peste 30 de mii de măsurări tehnice (apeluri voce, apeluri WhatsApp şi VoLTE şi sesiuni de date) în 12 oraşe, pe 34 cele mai solicitate drumuri naţionale și în 100 de sate adiacente, amplasate de-a lungul drumurilor naţionale. 

Cea mai mare viteză Download și cea mai bună experiență de navigare pe Web

Potrivit experților, Orange Moldova are cea mai performantă rețea 4G în ce privește viteza de descărcare și cel mai mare punctaj înregistrat pentru serviciile Data. Testele au arătat și cea mai bună experiență de navigare pe Web oferită clienților de către Orange.

Deși nu este o noutate, măsurările curente au confirmat că Orange continuă să ofere cea mai bună calitate a vocii. 

Orange Moldova este unicul operator pe piaţă care deţine tehnologia VoLTE (Voice over LTE). Aceasta permite apeluri cu un sunet mai clar și mai bogat. Tehnologia VoLTE asigură o viteză mai înaltă a conexiunii la o calitate impecabilă.

Orange Moldova – #1 cu cei mai mulţi utilizatori 4G din ţară 

Măsurările experților de la Systemics-Pab au demonstrat că, la nivel național, Orange Moldova este operatorul cu cea mai mare acoperire 4G. Acoperirea reţelei mobile 4G a ajuns în anul 2021 la 99% din populaţia ţării şi 97% din teritoriul ei.

În ultimii 4 ani, numărul utilizatorilor şi a traficului de date utilizat în reţeaua 4G a crescut de patru ori. Astfel, peste 600 de mii de clienţi Orange accesează serviciile 4G.

Reţeaua Orange – cea mai mare viteză medie de transfer a datelor Download

Testele au arătat o calitate foarte înaltă a vocii în apelurile multimedia, depășind rețelele tradiționale 2G și 3G. De asemenea, experții au confirmat că, în comparație cu principalii săi competitori, Orange oferă cea mai mare viteză medie de transfer a datelor Download și cea mai bună calitate video pe YouTube (VMOS).

Orange investește anual în echipamente de ultimă generație atât pentru îmbunătățirea rețelei sale, cât și pentru extinderea acesteia. Totul, pentru ca utilizatorii Orange Moldova să se bucure de cea mai bună experiență de comunicare și navigare pe Internet, până și în cele mai greu-accesibile regiuni ale țării.

Mai multe detalii privind măsurările Systemics-Pab, găseşti aici

Spune-ne unde crezi că rețeaua Orange Moldova ar putea fi îmbunătățită folosind Formularul de feedback

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram