/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Scarlett Johansson și soțul ei, Colin Jost, au devenit părinții unui băiețel! Ce nume au ales pentru bebeluș

19 august 2021, ora 16:03

Scarlett Johansson, în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Colin Jost, cu trei ani mai mare, au devenit părinții unui băiețel. Despre asta a anunțat soțul său pe pagina de Instagram, unde a spus și care este numele bebelușului, scrie DigitalSpy.

Mai mult decât atât, Colin Jost, soțul ei, a postat o poză pe pagina sa de Instagram, unde a anunțat fanii că Scarlett a născut un băiețel, „ Numele lui este Cosmo”, a scris Jost, iar fanii la rândul lor, nu a încetat să-i bombardeze cu mesaje de felicitare.

„Astăzi s-a născut copilul nostru. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult”, a postat actorul.

Actrița Scarlett Johansson a ținut în secret sarcina, iar abia în luna iulie s-a aflat despre aceasta.  După ce burtica a început să se vadă, vedeta a încetat să mai iasă din casă, astfel, nu s-a prezentat nici la premiera filmului „Black Widow”, unde ea joacă rolul principal.

Pentru Scarlett Johansson este al doilea copil. Ea mai are o fetiță ce poartă numele „Rose” din fosta căsătorie cu jurnalistul Romain Dauriac.

Cei doi s-au logodit în luna mai 2019, după doi ani de relație, iar în luna octombrie 2020, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram