Scarlett Johansson, în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Colin Jost, cu trei ani mai mare, au devenit părinții unui băiețel. Despre asta a anunțat soțul său pe pagina de Instagram, unde a spus și care este numele bebelușului, scrie DigitalSpy.

Mai mult decât atât, Colin Jost, soțul ei, a postat o poză pe pagina sa de Instagram, unde a anunțat fanii că Scarlett a născut un băiețel, „ Numele lui este Cosmo”, a scris Jost, iar fanii la rândul lor, nu a încetat să-i bombardeze cu mesaje de felicitare.

„Astăzi s-a născut copilul nostru. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult”, a postat actorul.

Actrița Scarlett Johansson a ținut în secret sarcina, iar abia în luna iulie s-a aflat despre aceasta.  După ce burtica a început să se vadă, vedeta a încetat să mai iasă din casă, astfel, nu s-a prezentat nici la premiera filmului „Black Widow”, unde ea joacă rolul principal.

Pentru Scarlett Johansson este al doilea copil. Ea mai are o fetiță ce poartă numele „Rose” din fosta căsătorie cu jurnalistul Romain Dauriac.

Cei doi s-au logodit în luna mai 2019, după doi ani de relație, iar în luna octombrie 2020, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!