/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

TV8 solicită cerere de ofertă pentru achiziționare si livrare echipament

missing
19 august 2021, ora 09:02

Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017 cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada septembrie 01.07.2021 – 30.06.2022, Asociația Obștească „Media Alternativă” implementează proiectul „Advancing professional setting for TV8 digital, financial and operational capacities” cu suportul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Republica Moldova.

În cadrul proiectului, A.O. „Media Alternativă” solicită o ofertă pentru procurare și livrare a echipamentului, și anume :
– Server;

*Lista unităților de echipament, inclusiv specificațiile tehnice, poate fi solicitată la adresa electronică: achizitii@tv8.md. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL inclusiv TVA pentru unitate de bun cu specificațiile tehnice de rigoare.

Pentru informații suplimentare și pentru depunerea ofertei: achizitii@tv8.md.
Criteriile de evaluare:
Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea livrării bunului. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 13 septembrie 2021. Doar compania selectată va fi contactată!

Data limită de depunere a ofertelor: 09 Septembrie 2021
Ofertele vor fi expediate la adresa de email: achizitii@tv8.md
Data limită de livrare a serviciilor – 30 septembrie 2021

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram