/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Oaspetele Neașteptat” cu Iliusha Plămădeală! Primele detalii despre noul sezon al show-ului culinar

23 august 2021, ora 13:14

O emisiune cu și despre oameni, în care împreună cu prezentatorul (Iliusha Plămădeală) vom intra pe neprins de veste în casele gazdelor și vom descoperi familii cu istorii inspiraționale.Istorii din viață și multe alte lucruri impresionante, discutate în timp ce se gătesc bucatele „de firmă” ale gazdelor.

„E genul de content pe care nu l-am facut niciodată. Știam că va trebui să vorbesc mult și chiar dacă sună surprinzător, nu-mi prea place să o fac. Totodată mi-a părut interesant conceptul emisiunii și la cea de-a doua întâlnire i-am zis producătoarei – DA. Pe lângă gazdele emisiunii, cu care am avut plăcerea să interacționez, sunt recunoscător întregii echipe de productie pentru ajutorul și susținerea oferită în timpul filmărilor. Sunt curios să văd și eu ce-a ieșit!”, afirmă Iliusha Plămădeală, Prezentator.

„Am primit un feedback pozitiv în urma primului sezon. Oamenii au apreciat ideea noastră de a vizita și a vorbi cu oameni simpli, sau cum s-ar spune, cu „oameni din curtea vecină”. Nu este un secret faptul, că vedetele sunt cel mai des invitate la emisiuni de acest fel. Noi, însă, am decis să demonstrăm că și o persoană obișnuită are ceva de spus. A fost extrem de interesant să îl urmărim pe Iliusha, care s-a încercat într-un nou rol și, trebuie remarcat faptul că, a făcut față provocării. Am călătorit prin toată țara, ca să arătăm cât de frumoasă este Moldova și ce oameni interesanți poți întâlni, uneori chiar și în cele mai neașteptate locuri”, ne spune Anna Antir – Producător/

Din această toamnă, în fiecare săptămână, urmărește un nou sezon al show-ului culinar la TV8.

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile! – https://www.facebook.com/oaspeteleneasteptat.

Această emisiune este produsă de AntHill Production, cu suportul IREX in Moldova și U.S. Embassy Moldova, în cadrul proiectului „Diversificarea Contentului de Divertisment”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram