/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ai auzit despre Maybach Zeppelin – cel mai puternic Maybach din istoria companiei?

missing
24 august 2021, ora 18:23

n martie 2009, la Salonul Auto de la Geneva, brandul Maybach care exista de sine stătător a arătat lumii noul model Zeppelin. Noul venit reprezenta zenitul absolut în segmentul berlinelor de lux şi acest lucru îl făcea un demn succesor al legendarului Maybach Zeppelin, care a fost venerat la nivel mondial în anii 1930.

La acea vreme, Karl Maybach dezvoltase o mașină de lux, care nu mai fusese văzută până atunci. Pentru a o pune în mişcare el a derivat un motor cu 12 cilindri din același pe care l-a dezvoltat pentru a alimenta îndrăznețele dirijabile ale pionierului aviației Ferdinand Graf von Zeppelin. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram