/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Meci decisiv pentru o calificare istorică la masa bogaților. Sheriff - Dinamo Zagreb, astăzi, în returul play-off-ului Ligii campionilor

missing
25 august 2021, ora 10:00

Sheriff va lupta în această seară, de la ora 22:00, pentru un loc în grupele Ligii Campionilor. Tiraspolenii vor juca returul contra formației Dinamo Zagreb, Croația, la stadionul Maksimir din Zagreb, scrie FMF.

Partida va fi arbitrată de către italianul Daniele Orsato (45 de ani), arbitru FIFA din 2010.

De asemenea, Sheriff va putea conta în acest meci pe mijlocașul columbian Frank Castaneda, care a fost suspendat în partida de la Tiraspol pentru cumul de cartonașe galbene.

Totuși, lipsa columbianului nu s-a simțit prea mult. În tur, tiraspolenii au obținut o victorie cu scorul de 3-0, golurile fiind marcate de Adama Traore, care s-a remarcat printr-o dublă și Dimitris Kolovos.

În primele trei runde ale Ligii Campionilor, Sheriff a trecut de Teuta (Albania) cu scorul general de 5-0, de Alashkert (Armenia), scor general 4-1, și de Steaua Roșie Belgrad, Serbia (1-0) și s-a calificat în faza play-off, asigurându-și totodată cel puțin participarea în grupele Ligii Europei.

Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Yurii Vernydub va susține astăzi al 127-lea meci din cupele europene. Bilanț: 38 victorii, 37 egalități, 51 înfrângeri. Golaveraj 115-127.

Învingătoarea dublei manșe va accede în grupele Ligii Campionilor, iar echipa învinsă își va continua parcursul european în grupele Ligii Europei.

Imagini de la antrenamentul din Zagreb:

Sursa foto: Facebook/FC Sheriff

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram