/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Doi soți moldoveni au murit într-un accident cumplit produs în Italia. Erau căsătoriți de jumătate de an și munceau în regiunea Ferrara

missing
26 august 2021, ora 12:26

Doi soți moldoveni au murit într-un accident cumplit produs noaptea trecută în Italia. Motocicleta pe care se aflau cei doi s-a ciocnit violent cu o mașină. 

Nenorocirea s-a produs în noaptea de marți spre miercuri. La fața locului au intervenit trei ambulanțe, dar și un elicopter SMURD. scrie presa italiană. Din nefericire, încercările medicilor de a resuscita victimele nu s-au soldat cu vreun rezultat. Cristina și Boris Danu, care în urma impactului au fost aruncați pe asfalt, s-au ales cu traumatisme extrem de grave și s-au stins pe loc.

Șoferița aflată la volanul mașinii implicate în accident a fost și ea rănită și a fost transportată la spotal în stare de șoc.

Cei doi soți aveau 26 și respectiv 29 de ani și erau căsătoriți de doar jumătate de an.

Cristina lucra în calitate de chelneriță, iar Boris era curier pentru o companie de transport maritim. Tânărul își făcuse studiile la un liceu din Ferrara.

Poliția italiană investighează circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram