/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Calificare istorică! Sheriff este prima echipă din R. Moldova care merge în grupele Champions League

missing
26 august 2021, ora 09:17

Pentru prima dată fotbalul moldovenesc va avea o reprezentantă în grupele UEFA Champions League. Sheriff a acces în faza grupelor UCL, după ce în returul fazei play-off a competiției, tiraspolenii au încheiat la egalitate meciul din deplasare cu Dinamo Zagreb, scor 0-0. Grație victoriei din tur, 3-0, galben-negrii au obținut o calificare istorică, informează FMF.

Tragerea la sorți pentru grupele UEFA Champions League din acest an va avea loc în această seară, 26 august.

În primele trei runde ale Ligii Campionilor, Sheriff a trecut de Teuta (Albania) cu scorul general de 5-0, de Alashkert (Armenia), scor general 4-1, și de Steaua Roșie Belgrad, Serbia (1-0) și s-a calificat în faza play-off.

Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Yurii Vernydub a susținut aseară, 25 august, al 127-lea meci din cupele europene. Bilanț: 38 victorii, 38 egalități, 51 înfrângeri. Golaveraj 115-127.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram