/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Suspendare și amendă de 10 mii de lei. Fotbalistul de la FC Zimbru, care și-a lovit cu pumnul un adversar în timpul meciului din Hîncești, sancționat

26 august 2021, ora 14:43

Eugeniu Cociuc, jucătorul echipei FC Zimbru Chișinău, a fost suspendat pentru patru etape după incidentul în care a fost implicat la finalul primei reprize a meciului de la Hîncești. Acesta a mai primit și o amendă de zece mii de lei, informează reprezentanții clubului. 

Și clubul Zimbru a fost amendat cu două mii de lei, deoarece s-a constatat că nouă fani ai echipei din Chișinău s-au urcat pe gardul din aproprierea vestiarelor în timpul aceluiași meci și au aprins un fumigen.

Precizăm că, Eugeniu Cociuc a fost implicat într-un incident la fârșitul primei reprize a meciului Petrocub – Zimbru, disputat în data de 20 august. Mijlocașul galben verzilor și-a lovit cu pumnul un adversar, pe Mihai Plătică, și a primit cartonașul roșul. A doua zi, Cociuc și-a cerut scuze pentru comportamentul manifestat în timpul meciului, dar a menționat că acțiunile sale au fost determinate chiar de Mihai Plătică, cel care i-ar fi insultat familia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram