/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Jorginho, fotbalistul lui Chelsea, a obținut premiul de „Jucătorul Anului” din partea UEFA

missing
27 august 2021, ora 11:25

Jorginho a obținut premiul de „Jucătorul Anului” din partea UEFA. Evenimentul a avut loc aseară, 26 august, la Istanbul, unde s-a organizat și ceremonia de tragere la sorți a grupelor pentru ediția 2021/2022 a Ligii Campionilor, scrie DigiSport.

În finala pentru premiul de Jucătorul Anului, alternativa celor de la UEFA pentru Balonul de Aur, s-au aflat Jorginho, Kevin de Bruyne și N’Golo Kante. Mijlocașul italian a fost cel câștigător, deoarece a cucerit în 2021 atât Liga Campionilor cu Chelsea, cât și Campionatul European cu Italia.

“Nu am cuvinte pentru a descrie acest moment. Este ireal pentru mine, deoarece am muncit din greu ca să ajung aici. Mă simt minunat și niciunul dintre aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat fără ajutorul oferit de toți de-a lungul anilor. S-a întâmplat datorită tuturor, nu numai mie, deci înseamnă mult. Este un sentiment grozav. Sunt foarte fericit și nu vreau decât să mulțumesc tuturor”, a declarat Jorginho în momentul înmânării premiului.

Astfel, datorită performanțelor sale, internaționalul italian are o șansă imensă să câștige și Balonul de Aur, premiu oferit celui mai bun jucător din lume.

În cadrul aceluiași eveniment, UEFA a acordat și mai multe premii individuale, printre care Premiul Președintelui, Jucătorul Sezonului și Jucătorul Anului.

Sursa foto: Facebook/UEFA Champions League

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram