/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dinamo Plus și-a aflat adversarele din etapa preliminară a grupelor Ligii Campionilor la futsal

missing
31 august 2021, ora 12:52

Dinamo Plus și-a aflat ieri, 30 august, adversarii din etapa preliminară a grupelor UEFA Champions League, ediția 2021/2022. Jucătorii noștri vor evolua împotriva unor echipe din Finlanda, Țările de Jos și Bosnia și Herțegovina, informează FMF.

Campioana Moldovei va evolua în grupa cu numărul opt, alături de Futsal Mostar SG (Bosnia și Herțegovina), Zvv Hovocubo (Țările de Jos) și Kampuksen Dynamo (Finlanda). Meciurile vor avea loc în Bosnia și Herțegovina în perioada 26-31 octombrie.

Etapa preliminară a grupelor UEFA Champions League constă din opt grupe a câte patru echipe. Câștigătoarele grupelor vor accede în runda de elită a competiției.

Amintim că Dinamo Plus s-a calificat în faza următoare a grupelor UEFA Champions League la futsal după ce a devenit câștigătoarea mini-turneului preliminar din Elveția. Campioana Moldovei a obținut trei victorii în fața echipelor Minerva (Elveția) 5-4, Varna City (Bulgaria) 2-0 și FC Fiorentino (San Marino) 3-2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram