Leii ar putea avea parte de neînțelegeri cu cei din anturajul apropiat. Balanțele se descurajează singure cu gânduri amare legate de un eșec sau alte neîmpliri profesionale. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos. 

Horoscop Berbec – 1 septembrie 2021: Este o zi care te invită la bunăvoință și înțelegere față de temerile celor din jur și față de reținerile lor. Fiecare trăiește în universul său interior, până la urmă.

Horoscop Taur – 1 septembrie 2021: Ori iei cu tine problemele de acasă și le duci la serviciu, ori invers, dar ambele variante sunt păguboase. Un conflict cu un apropiat ți-ar putea umbri întreaga zi, deși nu merită atâta atenție.

Horoscop Gemeni – 1 septembrie 2021: Este necesar să asculți ce au de spus cei dragi pentru că mesajele lor spun mai multe decât pare, la prima vedere. Orice moment de bunăvoință îți va fi răsplătit.

Horoscop Rac – 1 septembrie 2021: Ești tentat să te aperi pentru că ai impresia că buna ta dispoziție s-a dus pe apa sâmbetei din cauza unor persoane mai mohorâte din imediata ta apropiere.

Horoscop Leu – 1 septembrie 2021: Există riscul să apară neînțelegeri cu cei din anturajul apropiat din cauza unor cuvinte spuse neglijent. Ar fi bine să nu contribui la adâncirea acestor conflicte din care toată lumea pierde.

Horoscop Fecioară – 1 septembrie 2021: Unii apropiați ar putea greși față de tine prin reacții exagerate sau alte stângăcii. Va trebui să dai dovadă de toleranță față de ei și să încerci să afli ce anume îi apasă atât de mult.

Horoscop Balanță – 1 septembrie 2021: Te descurajezi singur cu gânduri amare legate de un eșec sau alte neîmpliri profesionale. Toate acestea sunt doar experiențe care pot să te facă mai puternic, dacă le înțelegi rostul.

Horoscop Scorpion – 1 septembrie 2021: Este posibil ca felul în care interpretezi anumite informații să afecteze încrederea ta în realizarea unor planuri de viitor la care ții foarte mult. Ți-ar fi de folos un moment de detașare.

Horoscop Săgetător – 1 septembrie 2021: Pot să iasă la lumină anumite temeri, de exemplu cele legate de cheltuieli neprevăzute sau modificarea unor planuri făcute împreună cu un bun prieten.

Horoscop Capricorn – 1 septembrie 2021: Te poate afecta destul de mult lipsa de încredere a unui partener sau a unui superior, suficient cât să nu mai ai motivația necesară ca să faci eforturi pentru reușita unui proiect comun.

Horoscop Vărsător – 1 septembrie 2021: O problemă la locul de muncă sau o informație îngrijorătoare legată de starea ta de sănătate, te pot tulbura destul de mult. Dacă nu intervii la timp, nu vei mai avea chef de nimic.

Horoscop Pești – 1 septembrie 2021: Se anunță cheltuieli importante, provocate de o problemă a unei persoane dragi. Te opui, din principiu, dar trebuie să recunoști, măcar față de propria conștiință, că este o decizie grea.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!