/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/HOROSCOP/ Vărsătorii ar putea avea parte de probleme asociate cu munca. Este important ca Peștii să își păstreze echilibrul interior

missing
02 septembrie 2021, ora 09:07

Vărsătorii ar putea avea parte de probleme asociate cu munca. Este important ca Peștii să își păstreze echilibrul interior. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați mai jos. 

Horoscop Berbec – 2 septembrie 2021: E destul de greu să găsești ceva bun în evenimentele zilei de astăzi, dar ar trebui să faci efortul necesar, ca să nu ajungi în extrema negativă, pentru că de acolo totul se vede în tonuri întunecate.

Horoscop Taur – 2 septembrie 2021: Este o zi în care se pot accentua anumite probleme nerezolvate, cum ar fi cele legate de muncă sau de starea de sănătate. Este bine să le abordezi pe toate cu răbdare și cu multă bunăvoință.

Horoscop Gemeni – 2 septembrie 2021: Ar fi bine să îți propui ca scop principal pentru astăzi să vezi și partea bună din orice om sau situație. Există o tendință puternică spre pesimism, pe care trebuie să o echilibrezi.

Horoscop Rac – 2 septembrie 2021: Există riscul să te lași cuprins de gânduri negre, fără să ai motive reale. Ar fi păcat să îți colorezi singur ziua, din neatenție sau din neglijență, în culori închise.

Horoscop Leu – 2 septembrie 2021: Tendințele acestei zile te pot prinde pe picior greșit din cauză că îți provoacă un disconfort accentuat, la care ai putea reacționa prin respingerea acelor persoane sau probleme.

Horoscop Fecioară – 2 septembrie 2021: E nevoie de o abordare sensibilă, delicată a problemelor unor apropiați, dar fără ca acest lucru să însemne că îți vei pune sufletul pe tavă, în fața unor oameni incapabili să aprecieze gestul tău.

Horoscop Balanță – 2 septembrie 2021: Te-ai putea lăsa cuprins de unele emoții negative din cauza unor regrete pe care nu vrei să le ții sub control. Toate sunt asociate cu un anumit statut, profesional sau în cadrul familiei.

Horoscop Scorpion – 2 septembrie 2021: Chiar dacă nu vezi încă sensul în care evoluează lucrurile, acesta nu poate fi decât un argument ca să ai mai multă răbdare, nu ca să te îngrijorezi și mai mult.

Horoscop Săgetător – 2 septembrie 2021: Poate că locul și rolul tău în lume sunt în schimbare, dar dacă te gândești bine, e firesc și poate fi chiar un lucru foarte bun. Este prea devreme să tragi concluzii, oricum.

Horoscop Capricorn – 2 septembrie 2021: S-ar putea să treci prin mai multe momente neplăcute decât te-ai fi așteptat, dar nu ai de ce să generalizezi pornind de la aceste probleme care vor trece, ca toate celelalte.

Horoscop Vărsător – 2 septembrie 2021: Pot să apară probleme asociate cu munca, poate și pe fondul unor probleme de sănătate, ale tale sau ale altcuiva. O abordare pozitivă va ajuta mult la înlăturarea obstacolelor, de orice fel.

Horoscop Pești – 2 septembrie 2021: Este important să-ți păstrezi echilibrul interior, chiar și făcând un efort special pentru asta. Așa te asiguri însă că nu vei lua decizii neinspirate, în special în domeniul financiar.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram