Noi numiri și eliberări din funcții au avut loc astăzi în cadrul ședinței Guvernului. 

Ana Mardare a fost numită secretară de stat la Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, din data de 6 septembrie.

Ana Mardare este doctor în științe politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, România. A fost expert în cadrul mai multor proiecte de dezvoltare regională și a contribuit la dezvoltarea strategiilor naționale pe acest domeniu.

Directorul general adjunct al Agenției Proprietăți Publice Mihail Soțchi a fost eliberat din funcție în baza cererii de demisie, din data de 3 septembrie 2021.

Dragoș Guțu a fost numit director general al Agenției Medicamentului. Prim-ministra Natalia Gavrilița i-a urat succes.

Dragoș Guțu este absolvent a Universității de Medicină din Moldova, deține diploma de licență în medicină generală, a efectuat rezidențiatul în urologie precum și programe de studii de scurtă durată în domeniul managementului general și implementarea strategiilor de creștere în instituțiile de învățământ din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

De asemenea, este expert în domeniul afacerilor și managementul echipelor. Timp de 17 ani a activat în cele mai mari companii farmaceutice din lume.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!