/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Noi numiri și eliberări din funcții la Guvern

missing
03 septembrie 2021, ora 16:18

Noi numiri și eliberări din funcții au avut loc astăzi în cadrul ședinței Guvernului. 

Ana Mardare a fost numită secretară de stat la Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, din data de 6 septembrie.

Ana Mardare este doctor în științe politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, România. A fost expert în cadrul mai multor proiecte de dezvoltare regională și a contribuit la dezvoltarea strategiilor naționale pe acest domeniu.

Directorul general adjunct al Agenției Proprietăți Publice Mihail Soțchi a fost eliberat din funcție în baza cererii de demisie, din data de 3 septembrie 2021.

Dragoș Guțu a fost numit director general al Agenției Medicamentului. Prim-ministra Natalia Gavrilița i-a urat succes.

Dragoș Guțu este absolvent a Universității de Medicină din Moldova, deține diploma de licență în medicină generală, a efectuat rezidențiatul în urologie precum și programe de studii de scurtă durată în domeniul managementului general și implementarea strategiilor de creștere în instituțiile de învățământ din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

De asemenea, este expert în domeniul afacerilor și managementul echipelor. Timp de 17 ani a activat în cele mai mari companii farmaceutice din lume.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram