/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

HOROSCOP: Berbecii au nevoie de prieteni adevărați cu care să se sfătuiască. Vedeți ce au pregătit astrele

05 septembrie 2021, ora 08:45

Berbecii au nevoie de prieteni adevărați cu care să se sfătuiască, la scorpioni multe nu se realizează conform propriilor planuri, iar vărsătorii se considerăă nedreptățiși din cauza unor decizii ale apropiaților. Vedeți ce au pregătir astrele pentru 5 septembrie. 

Horoscop Berbec – 5 septembrie 2021: Ai nevoie de prieteni adevărați, cu care să te sfătuiești, ca să nu ajungi în situații neplăcute, de exemplu la o pierdere. Ar fi bine să ți-i aduci aproape, dacă i-ai îndepărtat, într-un fel sau altul.

Horoscop Taur – 5 septembrie 2021: Chiar dacă vor apărea modificări importante în programul acestei zile, ar fi mai bine să te adaptezi, fără ca asta să însemne că trebuie să renunți la dorințele și intențiile tale.

Horoscop Gemeni – 5 septembrie 2021: Se conturează un obstacol major în calea unuia dintre planurile tale, de exemplu un plan legat de o călătorie sau o deplasare în interes de serviciu. Va fi greu de înlăturat, dar poate fi ocolit.

Horoscop Rac – 5 septembrie 2021: S-ar putea să ți se pară totul suficient de încurcat, cât să renunți să-ți mai bați capul astăzi. Este o alegere bună, pentru că în felul acesta vei reuși să înțelegi mai bine anumite situații.

Horoscop Leu – 5 septembrie 2021: Ca să nu-ți provoci singur o dezamăgire, mai mare sau mai mică, ar fi bine să te ocupi cu atenție de administrarea unor sume de bani, de investiții și de cheltuieli.

Horoscop Fecioară – 5 septembrie 2021: Este important să fii harnic, dar la fel de mult contează să fii deschis la dialog cu partenerii de orice fel, în special cel de cuplu. Toate lucrurile nespuse se adună și pot deveni o povară inutilă.

Horoscop Balanță – 5 septembrie 2021: S-ar putea să îți trezească unele suspiciuni propunerile care vin de la cei din familie, dar ar fi bine să le asculți cu atenție și apoi să ceri un timp de gândire, dacă tot ți se pare că e ceva dubios, la mijloc.

Horoscop Scorpion – 5 septembrie 2021: Multe nu merg conform planurilor tale, dar ar fi bine să ții cont de faptul că ai știut, de la început, că poate dura foarte mult timp până vei ajunge la realizări palpabile.

Horoscop Săgetător – 5 septembrie 2021: Unele dintre relațiile pe care le întreții în acest moment ți se par nepotrivite cu standardele tale, dar dacă te gândești mai bine, vei înțelege că aceste detalii nu contează. Contează mai mult să fii om.

Horoscop Capricorn – 5 septembrie 2021: Este posibil să te fi lăsat prins în labirintul propriilor gânduri, emoții și neîmpliniri și din acest motiv să nu mai poți evalua corect oportunitățile pe care le ai la îndemână.

Horoscop Vărsător – 5 septembrie 2021: Chiar dacă te consideri nedreptățit din cauza unor decizii ale apropiaților, ar fi mai bine să ții cont și de faptele lor. Poate că vei ajunge la concluzii total diferite.

Horoscop Pești – 5 septembrie 2021: Sunt multe umbre în planurile tale legate de familie și de casă, dar se vor clarifica, în timp, cu răbdare și perseverență. Este bine să fii pregătit, în orice moment, pentru dialoguri constructive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram