/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

O nouă ediție a emisiunii NEREDACTAT. Iată cine va fi invitatul de duminică

missing
05 septembrie 2021, ora 10:00

Show-ul continuă. După ce duminica trecută ați admirat-o, la NEREDACTAT, pe celebra interpretă de muzică populară Zinaida Julea, de această dată, prezentatoarea Rodica Ciorănică are un nou invitat. Unul la fel de interesant.

Este vorba despre Ana Smolnițchi, jurnalistă, blogger, mamă a trei copii minunați și femeia care a renunțat la oraș, în schimbul vieții la țară. Ana are multe de povestit despre viața sa acolo, despre maternitate și relația cu soțul. Fii cu ochii pe TV8 și nu rata nici emisiunea din această zi de weekend.

NEREDACTAT va fi difuzată duminică, 5 septembrie, la ora 21:00, pe TV8. Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram