Alte 466 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Dintre acestea, 392 sunt în rândul persoanelor nevaccinate. Bilanțul celor infectați în țara noastră a ajuns la 270 685.

În total au fost efectuate 3 936 de teste. Din numărul total de cazuri, 16 sunt de import și tot atâtea sunt în rândul lucrătorilor medicali, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

În total, în spitalele din țară sunt internați 1 260 de pacienți infectați. 123 sunt în stare extrem de gravă, iar 19 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 338 de persoane au fost vindecate. În total, 259 499 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află2 846 de persoane, iar 15 981 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, nouă persoane au pierdut lupta cu infecția. Bilanțul celor decedați în țara noastră a ajuns la 6 445.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!