/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Naționala Moldovei U19 de futsal va participa la prima ediție a Jocurilor țărilor CSI

missing
06 septembrie 2021, ora 17:32

În perspectiva pregătirii pentru meciurile oficiale, Naționala Moldovei U19 de futsal va participa la prima ediție a Jocurilor țărilor din Comunitatea Statelor Independente, găzduite de orașul Kazan, Rusia. La competiția de futsal vor participa șase selecționate, alcătuite din jucători cu anul nașterii 2002-2005, informează FMF.

Astfel, echipele participante au fost repartizate în două grupe. Moldova va evolua în grupa A, alături de Rusia și Uzbekistan. Din cealaltă grupă fac parte echipele: Azerbaidjan, Belarus și Kîrgîzstan. Aventura fotbalistică a tinerilor tricolori va începe pe 7 septembrie, Moldova se va duela cu Rusia în primul meci al grupei.

În semifinale, care vor avea loc pe 10 septembrie, se califică primele două clasate din fiecare grupă, în timp ce formațiile de pe locul trei vor juca meciul pentru locul cinci. Finala este programată pe 11 septembrie.

Acest turneu constituie o etapă de pregătire a reprezentativei noastre către preliminariile Campionatului European de futsal 2022 pentru selecționatele de juniori U19. Tricolorii vor juca în grupa a șasea, cu Ucraina, Belgia și învingătoarea grupei preliminare A. Meciurile se vor desfășura între 15 și 20 martie 2022 în Ucraina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram