/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/HOROSCOP/ Săgetătorii pot avea momente foarte ciudate în cuplu, iar Gemenii se pot confrunta cu problemele create chiar de ei

missing
07 septembrie 2021, ora 09:01

Săgetătorii pot avea momente foarte ciudate în cuplu, iar Gemenii se pot confrunta cu problemele create chiar de ei. Ce prognozează astrele pentru fiecare zodie în parte pentru marți, 7 septembrie, aflați în continuare.

Horoscop Berbec – 7 septembrie 2021: Ziua conține un pericol real, cu care nu te întâlnești prea des, acela de a crede o minciună și de a acționa pe baza ei. Poate fi creația ta sau a unui apropiat.

Horoscop Taur – 7 septembrie 2021: Chiar dacă ai impresia că scopul scuză mijloacele, de fapt, nu e deloc așa, mai ales astăzi. Orice decizie legată de bani sau alte resurse trebuie să fie luată respectând legile și limitele bunului simț.

Horoscop Gemeni – 7 septembrie 2021: Te poți confrunta cu problemele create chiar de tine, într-un moment mai trist al vieții tale. Acum vezi ce ai creat și s-ar putea să nu-ți placă deloc.

Horoscop Rac – 7 septembrie 2021: Există un risc major de a intra în contact cu informații false, pe care să le consideri reale și esențiale. Ai nevoie de o minte limpede și de o judecată corectă, ca să poți vedea adevărul printre minciuni.

Horoscop Leu – 7 septembrie 2021: Te pot induce în eroare unii dintre apropiați, fără să vrea sau cu bună știință. E datoria ta să selectezi cu atenție ce ți se spune sau ce ți se propune astăzi.

Horoscop Fecioară – 7 septembrie 2021: Este un moment deosebit de periculos pentru bunul tău renume, pentru imaginea ta la nivelul unui grup. Ar fi bine să te abții de la orice modificare a adevărului, oricât de mică ar fi aceasta.

Horoscop Balanță – 7 septembrie 2021: Poate că nu mai reușești să ai aceeași viziune luminoasă despre viitor pe care o aveai acum ceva timp. Nu asta e problema, ci dezordinea din mintea ta, pe care o tolerezi de prea mult timp.

Horoscop Scorpion – 7 septembrie 2021: Tentația acestei zile, care nu e deloc simplă și nici ușor de înlăturat, vine sub forma unor șmecherii pe care ai vrea să le faci, ca să obții mai mulți bani de la alții, fără să faci vreun efort în plus.

Horoscop Săgetător – 7 septembrie 2021: Sunt posibile momente foarte ciudate în cuplu sau alte relații importante. Pericolul vine prin cuvinte, dar și prin judecarea greșită a unor informații și concluziile trase pe baza acestor erori.

Horoscop Capricorn – 7 septembrie 2021: Sunt posibile neînțelegeri grave la locul de muncă sau concluzii medicale eronate, dacă investighezi ceva din acest domeniu. Este important să ai capul pe umeri, în fiecare moment.

Horoscop Vărsător – 7 septembrie 2021: Există o doză mare de amăgire sau autoamăgire legată de o relație sentimentală sau de planurile făcute în legătură cu o persoană dragă. Ar fi bine să o descoperi și să scapi de această iluzie periculoasă.

Horoscop Pești – 7 septembrie 2021: Sunt multe de lămurit în familie, dar e nevoie de o minte clară și o judecată rece, ca să poți face diferența dintre ceea ce e real și ce nu. Pericolul se ascunde în planuri.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram