/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Hyundai la IAA 2021: “Din 2035 nu mai vindem maşini cu motoare cu combustie în Europa”

missing
07 septembrie 2021, ora 17:06

Hyundai a ales Salonul Auto Internaţional de la München (IAA Mobility 2021) pentru a spune lumii că din 2035 nu va mai propune maşini cu motoare cu combustie internă pe piaţa europeană!

“Combaterea schimbărilor climatice reprezintă o provocare incontestabilă, care are nevoie de implicarea tuturor. Până în anul 2045, obiectivul Hyundai este de a ajunge la zero emisii pentru produsele și operațiunile globale, precum și de a investi în soluții ecologice pentru un viitor sustenabil”, a declarat Jaehoon (Jay) Chang, preşedinte şi CEO al Hyundai Motor Company. Află detalii despre strategia companiei în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram