Naționala Moldovei de fotbal pe plajă va debuta joi, 9 septembrie, la Campionatul European din Portugalia, Divizia B. Turneul se va desfășura în perioada 8-12 septembrie, la Figueira da Foz, informează FMF.

Republica Moldova face parte din grupa a doua și va juca împotriva Estoniei, Cehiei și Suedei. Reprezentativa noastră le-a învins pe două din aceste echipe la turneul din luna august, desfășurat la Chișinău. Cehia a cedat cu 5-2 în semifinale, iar Estonia a pierdut în marea finală cu scorul de 4-1.

Primul meci va fi în compania Suediei, cu începere de la ora 11.15. Pentru a se califica în semifinale, echipa noastră trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri din grupă. Semifinalele și finala se vor disputa în aceeași zi, pe 12 septembrie. Moldova ar trebui să câștige turneul din Portugalia ca să se califice în elita fotbalului pe plajă european.

Amintim că selecționata Moldovei a cucerit, în premieră, un trofeu internațional în această vară. Tricolorii s-au impus în Divizia B a Campionatului European de fotbal pe plajă, faza regulară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!