/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

CNESP se va întruni astăzi în ședință. Ar putea fi aprobate măsuri anti-COVID mai dure

missing
09 septembrie 2021, ora 11:25

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP) se va întruni astăzi în ședință. Aceasta va fi condusă de către prim-ministra Natalia Gavrilița.

După încheierea acesteia, la ora 16:00, ministra Sănătății, Ala Nemerenco, va susține o conferință de presă în legătură cu deciziile aprobate în cadrul ședinței CNESP.

La ședința de pe 3 septembrie a Guvernului, șefa Executivului a cerut Ministerului Sănătății convocarea CNESP, care să stabilească măsuri mai dure anti-COVID 19 și de sprijin pentru mediul de afaceri.

Neoficial, Republica Moldova se află sub Cod Roșu de infectare cu coronavirus! Potrivit autorităților, se întâmplă din cauza numărului de cazuri în creștere, care se atestă în ultima perioadă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram