Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP) se va întruni astăzi în ședință. Aceasta va fi condusă de către prim-ministra Natalia Gavrilița.

După încheierea acesteia, la ora 16:00, ministra Sănătății, Ala Nemerenco, va susține o conferință de presă în legătură cu deciziile aprobate în cadrul ședinței CNESP.

La ședința de pe 3 septembrie a Guvernului, șefa Executivului a cerut Ministerului Sănătății convocarea CNESP, care să stabilească măsuri mai dure anti-COVID 19 și de sprijin pentru mediul de afaceri.

Neoficial, Republica Moldova se află sub Cod Roșu de infectare cu coronavirus! Potrivit autorităților, se întâmplă din cauza numărului de cazuri în creștere, care se atestă în ultima perioadă.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!