/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Conducerea Comisiei Naționale a Pieței Financiare - DEMISĂ

09 septembrie 2021, ora 17:11

Conducerea Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) a fost demisă de către 54 de deputați. Este vorba despre președintele CNPF și alți membri, precum Valeriu Chițan, Nina Dosca, Iurie Filip, Victor Captari și Viorel Miron. 

Revocarea a fost votată după câteva ore de dezbateri. Propunerea a venit din partea Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului.

În hotărâre privind raportul anual de activitate al CNPF se apreciază drept nesatisfăcătoare și lipsită de performanță activitatea membrilor Consiliului de administrație.

„Se recomandă Președintelui Parlamentului înaintarea propunerilor de revocare în corpore a membrilor Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare”, se arată în hotărâre.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram