/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/HOROSCOP/ Peștii sunt pe punctul de a lua decizii majore în legătură cu realizarea unor planuri de viitor

missing
09 septembrie 2021, ora 08:52

Peștii sunt pe punctul de a lua decizii majore în legătură cu realizarea unor planuri de viitor. Este un moment bun pentru Săgetători să își facă o selecție clară a cheltuielilor. 

Horoscop Berbec – 9 septembrie 2021: Este o zi destul de încărcată, așa că ar fi bine să nu sporești numărul complicațiilor care pot să apară prin intervenții în forță și replici dure, insuficient gândite.

Horoscop Taur – 9 septembrie 2021: Este important să ții mai mult la buna înțelegere cu cei din mediul de la serviciu decât la rezultatele pe care le poți obține. Oricum rezultatele depind și ele de efortul pe care îl vor depune cei implicați.

Horoscop Gemeni – 9 septembrie 2021: Orice problemă ar trebui discutată, ca să poți ajunge la o soluție superioară celor la care te poți gândi de unul singur. S-ar putea să îți dai seama singur, dar în timpul unui dialog deschis cu un apropiat.

Horoscop Rac – 9 septembrie 2021: Este posibil să ajungi la concluzii care nu se vor confirma, în realitate, dar pe moment îți vor fi de folos pentru că te îndeamnă să prețuiești armonia pe care o poți crea sau recrea în casă.

Horoscop Leu – 9 septembrie 2021: Diplomația pare a fi o piedică în calea exprimării unor adevăruri dureroase, dar e doar o impresie. Ceea ce consideri tu a fi adevărat s-ar putea să fie o simplă părere.

Horoscop Fecioară – 9 septembrie 2021: Te poți considera nedreptățit doar pentru că unii dintre cei din jur nu exprimă aprecieri la adresa activității tale. Dacă aștepți să primești așa ceva, îți cam pregătești singur o dezamăgire.

Horoscop Balanță – 9 septembrie 2021: Ții la părerile tale, dar ți-ar fi mai ușor dacă ai accepta ideea că ceilalți pot fi mai experimentați în problemele cu care te confrunți tu acum, poate pentru prima dată.

Horoscop Scorpion – 9 septembrie 2021: Sunt multe lucruri de cercetat, de aflat și de stabilit pentru a ajunge la realizarea unor planuri îndrăznețe. Dar este bine să ai răbdare și să acorzi atenția necesară fiecărei etape din acest proces.

Horoscop Săgetător – 9 septembrie 2021: Este un moment bun pentru a face o selecție clară a cheltuielilor și a stabili care trebuie eliminate din obiceiurile tale zilnice sau periodice.

Horoscop Capricorn – 9 septembrie 2021: Unele dintre demersurile pe care le faci pe lângă un superior s-ar putea să nu ajungă la finalul dorit. Dacă nu te bazai pe un rezultat pozitiv, nici nu vei avea motive de dezamăgire.

Horoscop Vărsător – 9 septembrie 2021: Sunt șanse să poți desprinde din experiențele acumulate în legătură cu persoanele importante, de la care aștepți sprijin, anumite concluzii care îți vor fi de mare folos, pe viitor.

Horoscop Pești – 9 septembrie 2021: Ești pe punctul de a lua decizii majore în legătură cu realizarea unor planuri de viitor, dar ar fi bine să îți rezervi un timp generos pentru o documentare serioasă, ca să fii sigur, atât cât se poate, de rezultate.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram