Naționala Moldovei de fotbal pe plajă a învins Suedia în primul meci al Campionatului European, Divizia B, cu scorul de 5-3. Tricolorii s-au impus grație golurilor marcate de: Podlesnov, Graur, Ignat, Gurgurov și Pușcă. Următorul meci al selecționatei noastre va fi împotriva Cehiei, în data de 10 septembrie.

Republica Moldova face parte din grupa a doua și va mai juca la acest turneu împotriva Estoniei și Cehiei. Pentru a se califica în semifinale, reprezentativa noastră trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri din grupă. De asemenea, Moldova ar trebui să câștige turneul care se desfășoară în Portugalia pentru a intra în elita fotbalului european.

Amintim că selecționata Moldovei a cucerit, în premieră, un trofeu internațional în această vară. Tricolorii s-au impus în Divizia B a Campionatului European de fotbal pe plajă, faza regulară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!