/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Detalii despre aerodinamica noii Skoda Fabia. La viteze mai mari consumă mai puţin

missing
10 septembrie 2021, ora 18:07

Apatra generație a modelului Skoda Fabia dispune de caracteristici aerodinamice mai sofisticate ca niciodată și neegalate de niciun alt concurent din clasă! Cu designul său dinamic și emoțional, reușește un coeficient aerodinamic Cd de doar 0,28, ceea ce reprezintă o evoluție considerabilă față cel al predecesorului – 0,32.

Eficiența aceasta aerodinamică extraordinară se datorează numeroaselor optimizări de detaliu, precum diafragmele inteligente cu lamele active, ce contribuie la reducerea consumului de carburant și a emisiilor. Află mai multe curiozități pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram