/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ A nins în regiunea de vest a Camerunului. Un oficial african a catalogat fenomenul drept „un blestem”

missing
10 septembrie 2021, ora 17:34

A nins în regiunea de vest a Camerunului. Grosimea stratului de zăpadă a fost de aproximativ cinci centimetri. Un oficial african a catalogat fenomenul drept „un blestem care va distruge agricultura”, scrie Ria.ru.

Potrivit sursei citate, joi, 9 septembrie, au fost înregistrate precipitații sub formă de grindină și chiar zăpadă în zonele Bana și Baku. Primarul din Bana, Jean-Baptiste Sangha, a declarat că fenomenul este legat de schimbările climatice.

După căderea zăpezii și a grindinii, acoperișurile mai multor case au fost sparte, traficul a fost suspendat și o serie de plantații au fost avariate.

Sursa: ria.ru

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram