/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Premieră: Noul Chevrolet Silverado ZR2 – concurent pentru Ford F-150 Raptor

missing
10 septembrie 2021, ora 12:30

Împreună cu premiera noului Chevrolet Silverado facelift, producătorul american a arătat noul primul Silverado ZR2 din istorie – un pickup cu un caracter sportiv, dar şi cu o serie de abilităţi în off-road – menit să atragă atenţia celor care privesc şi în partea lui Ford F-150 Raptor.

În lista de echipări-modele disponibile pentru Silverado se poziţionează în felul următor: WT, Custom, Custom Trail Boss, LT, RST, LT Trail Boss, LTZ, ZR2 şi High Country. Respectiv, este o maşină de talie premium şi foarte bine dotată. Află mai multe detalii pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram