Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

/VIDEO/ München 2021: Noul BMW iX – primul contact AutoBlog.MD

12 septembrie 2021, ora 14:31
Distribuie:

BMW Group se pregăteşte intens de tranziția spre producția de automobile verzi şi durabile, făcute dintr-o cantitate tot mai mare de materiale reciclabile, iar prime demonstrații în acest sens ni le arată acum, la începutul anilor 2020, pentru ca ideile sale în practică şi aplicabile în masă să ni le pună la dispoziţie peste câţiva ani.

La Salonul Auto Internaţional de la München BMW a prezentat mai multe vehicule conceptuale, dar şi unele de serie în premieră publică, toate cele din centrul atenţiei fiind fără excepţie – electrice! Un model dintre acestea este noul iX, un SUV destul de interesant atât prin designul său care diferă absolut de tot ce au făcut bavarezii în ultimii ani, cât şi prin tehnologiile de la bord, unele la fel disponibile pentru prima dată pe un produs al mărcii.

O galerie foto completă cu maşinile menţionate în reportaj o puteţi vizualiza pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram